« Boomin Boots

Suuret artistit valloittivat Suomen vuonna 2019

Vuosi 2019 alkaa olla taputeltu loppuun ja kyseessä oli todella käänteentekevä vuosi musiikkimaailmassa. Kuluneena vuonna Suomessa päästiin nauttimaan entistäkin enemmän maailmanluokan musiikkitapahtumista. Täällä pohjolassa vieraili nimittäin useampia nimekkäitä artisteja, joita ei myöskään koskaan aikaisemmin oltu Suomessa tavattu. Keitä nämä artistit olivat? Missä sekä milloin heidät nähtiin? Tästä aiheesta lisää alapuolelta. 

Metallica Hämeenlinnassa kesällä 2019

Yksi odotetuimmista sekä kesän suurimmista rock tapahtumista päästiin kokemaan Hämeenlinnassa, jossa Yhdysvaltalainen bändi nimeltään Metallica soitti hevimetallia tuhansille suomalaisille. Kyseinen keikka huipentui siihen, että bändi heitti Popedan “Kuuma kesä” kappaleen selkeällä suomenkielellä. 

Ed Sheeran Helsingissä kesällä 2019

Toinen kesällä mediassa musiikkitapahtumista oli Ed Sheeranin keikka Suomessa, tarkemmin Helsingissä. Kyseinen tapahtuma oli niin suosittu, että artisti päätti järjestää kaksi peräkkäistä esiintymistä, jotka pidettiin Malmin lentokentällä. Kyseessä oli suurin Suomessa järjestetty suurtapahtuma, mitä koskaan on päästy näkemään. Malmin lentokenttä oli myös erikoinen, mutta todella toimiva paikka järjestää kyseinen keikka. Ed Sheeran keräsi yhteen vaikuttajia sekä muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä ja tunnelma oli katossaan molempina iltoina. 

Eric Clapton Helsinkiin kesällä 2020

Musiikin suurtähti Eric Clapton saapuu Helsinkiin kesällä 2020. Kyseessä on Euroopan kiertue, joka tulee kokoamaan kaikki Claptonin fanit yhteen. Tämä on takuulla yksi herran viimeisistä kiertueista, sillä 74-vuotias Clapton on kertonut avoimesti terveysongelmistaan. Suurimpana haittana hän on kertonut kärsivänsä tinnityksestä, jonka vuoksi hän tulee kuuroutumaan. Keikkalippujen myynnin alkamisesta ei ole tähän mennessä informoitu, mutta uskomme niiden menevän kaupan nopeasti. 

Elton John Hartwall Areenalle syyskuussa 2020

Popmusiikin legenda Elton John tullaan myös näkemään Suomessa syksyllä 2020. Kyseessä on Hartwall Areenalla järjestettävät keikat, jotka tullaan pitämään 22. sekä 23. syyskuuta 2019. Puheena on kiertue, joka tulee päätökseen vuonna 2021 ja sen on kerrottu olevan Elton Johnin viimeinen. Suomen lisäksi kiertueen keikkoja tullaan näkemään muuallakin Euroopassa. Elton Johnin musiikista päästään nauttimaan muun muassa: Saksassa, Espanjassa, Englannissa sekä Ruotsissa.

Rahoitusta keikoille

Unelmoitko supertähtien keikoista, mutta säästöt eivät millään kata keikkalippujen hintaa, haluaisit päästä nauttimaan kyseisistä hetkistä koko perheen voimin tai unelmissasi on VIP-paikat?

Vertaile parhaat rahoitusratkaisut Lainat.fi sivustolla. Siellä voit verrata jopa yli 20 toimijaa täyttämällä yhden lainahakemuksen. Kyseessä on suomen paras laina-opas, johon kannattaa tutustua, oli rahantarve sitten minkä suuruinen tahansa.

6 Nov 2019